Winebridgen tarina


Winebridgen tarina

Koko elämänsä maailmalla kiertäneenä alkoi tulla väsymys lentokentillä nuokkumiseen, joten joskus reilut vuosi sitten heräsi ajatus, että mitäpä jos avattaisiin viinillinen ravintola.

Sopivaa paikkaa etsittiin milloin Kalevasta ja joskus Pyynikintorin tuntumasta – mutta yhden iltalenkin aikaan tuli ahaa-elämys entisen Hallituskadulla sijainneen postitoimipaikan kohdalla. Siitä sitten tapaamaan kiinteistön omistajaa ja funtsimaan erilaisia vaihtoehtoja.

Ei aikaakaan, kun koko visio oli selvillä.

Heinäkuun lopulla avatussa Winebridge-ravintolassa on viitisenkymmentä asiakaspaikkaa salissa, pieni kabinetti ja takaa löytyvä kokous-juhlatila, jossa onnistuvat 50-60 hengen juhlat mainiosti.

Winebridge-ravintolassa pyritään tuomaan kansainvälisiä ruokateemoja vaihtelevasti esiin aivan samoin kuin monipuolista viinivalikoimaakin.

Osaavan henkilökunnan peräsimessä on vuoden 2017 Tammerkosken Yrittäjien vuoden yrittäjä Chef Rôtisseur Pannee Jokinen sekä yli kolme vuosikymmentä kansainvälisillä markkinoilla viinien kanssa touhunnut korkeasti opetettu Timo Jokinen. Timon viimeisimmät tittelit ovat Chaine des Rôtisseurs Grand Officiel Maitre Sommelier sekä the Brotherhood of the Knights of the Vine Supreme Knight – molemmat vuodelta 2017.

Winebridge on aivan yksittäinen ja riippumaton ravintola, vaikka maailman eri kolkista löytyykin samalla nimellä yli 20 Winebridge-ravintolaa.

Sekä Pannee että Timo rohkaisevat kaikkia tulemaan jutulle!

Lue myös Kohokohdat.fi:

Winebridge avautui – Tähtää heti rennoimman viinibaarin paikalle

+ There are no comments

Add yours